Antena 3 Politică Avocatul Daniel Ionașcu: USR e infiltrat și manipulat de servicii

Avocatul Daniel Ionașcu: USR e infiltrat și manipulat de servicii

28 Aug 2019   •   10:35
Avocatul Daniel Ionașcu: USR e infiltrat și manipulat de servicii

USR e infiltrat și manipulat de servicii. Nu e concluzia mea mea, ci a doamnei Alina Mungiu Pippidi, care a lucrat cu mulți dintre liderii USR și îi cunoaște bine, scrie avocatul Daniel Ionașcu, pe Facebook. 

"Potrivit doamnei Pippidi, USR a fost ajutată de SRI în campania electorală din 2016. Firme și organe de presă, despre care distinsa doamnă spune că sunt controlate direct sau indirect de serviciile secrete, au sprijinit USR. SRI ar fi făcut o înțelegere cu USR, oferind sprijin în presă (mai ales în presa electronică) în schimbul subordonării partidului unor interese netransparente.

Doamna Pippidi punea acest diagnostic în august 2017. Liderii USR reacționau atunci foarte vocal, anunțând că o vor da în judecată. Iată că au trecut 2 ani și USR nu s-a mai plâns instanței de afirmațiile doamnei Pippidi. Nici nu ar fi avut cum: Activitatea parlamentarilor USR aleși cu sprijinul la care se referera doamna Pippidi a confirmat întru totul suspiciunile acesteia.

România are nevoie de un Președinte care să se subordoneze cetățenilor, nu unor interese netransparente. România are nevoie de Ramona Ioana Bruynseels", adaugă avocatul Ionașcu. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close