Antena 3 CNN Politică Baconschi: Candidaţilor PMP li s-a cerut obţinerea unor sponsorizări legale, nu să vină cu geanta la cineva

Baconschi: Candidaţilor PMP li s-a cerut obţinerea unor sponsorizări legale, nu să vină cu geanta la cineva

Baconschi: Candidaţilor PMP li s-a cerut obţinerea unor sponsorizări legale, nu să vină cu geanta la cineva
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iul 2014   •   19:12

Teodor Baconschi precizează, într-o postare pe Facebook, că li s-a cerut candidaţilor PMP la europarlamentare să obţină sponsorizări legale pentru a finanţa campania, "nu să vină cu geanta la cineva".
   
"Ca să curmăm speculaţiile de tip scandal cu iz de corupţie în PMP. Li s-a cerut candidaţilor să obţină sponsorizări legale pentru a finanţa campania, nu să vină cu geanta la cineva. Orice altă ?interpretare? a spuselor mele e scoasă din context în mod abuziv", scrie Baconschi, pe contul său de Facebook.
   
Într-o postare anterioară, fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, care a demisionat din PMP imediat după congresul în care Elena Udrea a fost aleasă preşedinte, a acuzat că i-au fost ceruţi 100.000 de euro, "cu scandaluri şi insulte", pentru a fi "tolerat" pe un loc eligibil în partid.

Teodor Baconschi a demisionat recent din PMP. El a fost pe locul trei pe lista PMP pentru europarlamentare, însă partidul a obţinut doar două mandate de eurodeputaţi.

×
Subiecte în articol: Teodor Baconschi
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close