Antena 3 CNN Politică "Băsescu a fost apreciat ca Popeye marinarul, iar acum a ajuns ca Olive"

"Băsescu a fost apreciat ca Popeye marinarul, iar acum a ajuns ca Olive"

"Băsescu a fost apreciat ca Popeye marinarul, iar acum a ajuns ca Olive"
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Iul 2012   •   16:44

Preşedintele PSD Covasna, Horia Grama, consideră că boicotul anunţat de PDL este o expresie a fricii lui Traian Băsescu de a se prezenta în faţa votului popular, care se va întoarce împotriva sa, deoarece oamenii l-au apreciat ca pe "curajosul Popeye marinarul, iar acum a ajuns Olive", scrie Mediafax.
   
Deputatul Horia Grama a declarat, marţi că boicotul anunţat de PDL reprezintă "expresia fricii lui Traian Băsescu de a se prezenta în faţa votului popular".
   
"Este o expresie a fricii lui Traian Băsescu de a ieşi în faţa votului popular. Cândva, Traian Băsescu ne spunea în orice ocazie "să ne întoarcem la popor", iar acum a ajuns în situaţia în care se ascunde de popor", a spus liderul PSD Covasna.
   
Grama consideră că decizia PDL de a boicota referendumul este "o laşitate" din partea lui Traian Băsescu şi a PDL.
   
"Este o laşitate din partea lui Traian Băsescu, dar şi a PDL, care continuă să-l urmeze în mocirla în care se scufundă tot mai mult", a spus Grama.
   
În opinia deputatului PSD de Covasna, această atitudine relevă "adevărata faţă" a lui Traian Băsescu şi că din cauza ei îşi va pierde "probabil" o mare parte din susţinătorii lui.
   
"Lumea îl aprecia pe Băsescu până acum ca pe Popeye marinarul cel curajos, iar acum a ajuns să fie Olive", a afirmat Horia Grama.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close