Antena 3 CNN Politică Băsescu, atac dur la Iohannis: Înălțimea nu te scutește de prostie. Scuzați-mă că sunt atât de direct...

Băsescu, atac dur la Iohannis: Înălțimea nu te scutește de prostie. Scuzați-mă că sunt atât de direct...

Băsescu, atac dur la Iohannis: Înălțimea nu te scutește de prostie. Scuzați-mă că sunt atât de direct...
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    13 Iul 2016   •   15:35

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa succesorului său, Klaus Iohannis, după summitul NATO de la Varşovia.

Întrebat dacă nu a avut o reacție prea dură atunci când a spus că Iohannis nu a înțeles ce s-a întâmplat la reuniune, Traian Băsescu a adăugat: ”reacția mea a fost la afirmația domnului Iohannis, că acum a început politica externă a României și că de acum, cu dânsul, nu mai stăm precum ghiocelul. M-a deranjat. Oricât ai fi de înalt, înălțimea nu te scutește de prostie. Și dacă ai 1,50 și dacă ai doi metri, poți fi prost. Scuzați-mă că sunt atât de direct. Afirmația că odată cu domnia sa România nu mai stă ca ghiocelul arată un om mărunt, care a venit și el din provincie și a aflat că e președintele României. Vă asigur că nu cu primarul Sibiului s-a negociat scutul antirachetă. Nu cred că era acolo când eu negociam cu Biden și nici când confirmam cu Obama. 

Nu am văzut pe nimeni de doi metri însoțit de soția cu mânecile descoperite și cu fusta deasupra genunchilor”, a spus Traian Băsescu, potrivit B1.ro.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close