Antena 3 CNN Politică Băsescu: Există beţişoare cu vată la un singur capăt, le am acasă şi le folosesc

Băsescu: Există beţişoare cu vată la un singur capăt, le am acasă şi le folosesc

Băsescu: Există beţişoare cu vată la un singur capăt, le am acasă şi le folosesc
11 Aug 2010   •   16:18

După ce a declarat că a avut nevoie de o consultaţie ORL pentru că şi-a băgat invers în ureche un beţişor cu vată, Traian Băsescu a spus miercuri la RRA că există beţişoare cu vată la un singur capăt, că le are acasă şi le utilizează, relatează Mediafax.

"Sunt beţişoare care au şi la două capete şi la un singur capăt. Două sunt de un fel, două de un fel. (...) Hai să nu venim în descrierea beţişorului, dar există, le am acasă, le folosesc", a declarat preşedintele.

În urmă cu o săptămână şeful statului a fost consultat la Spitalul Militar Central de către Lucian david, şeful secţiei ORL. Traian Băsescu a spus apoi într-o emisiune de la TVR că a avut nevoie de această consultaţie deoarece, după ce a înotat, şi-a introdus invers în ureche un beţişor cu vată. El a spus atunci că ?este sănătos tun? şi că va informa opinia publică dacă va avea probleme de sănătate.

"Dacă vreodată va fi o situaţie dificilă cu sănătatea mea, vă asigur că se va da un comunicat. Eu în fiecare dimineaţă înot. Ieri dimineaţă, din greşeală, am folosit un beţişor cu vată pe care l-am băgat invers. M-am dus la spital şi mi-au pus un tampon cu rivanol în ureche. Trebuia să ştie naţiunea acest lucru?" a spus preşedintele săptămâna trecută.

 

 

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close