Antena 3 CNN Politică Băsescu explică ce au în comun "rezidentul manechin", nominalizarea iniţială la Sănătate, şi "electriciana" Guseth

Băsescu explică ce au în comun "rezidentul manechin", nominalizarea iniţială la Sănătate, şi "electriciana" Guseth

Băsescu explică ce au în comun "rezidentul manechin", nominalizarea iniţială la Sănătate, şi "electriciana" Guseth
16 Noi 2015   •   23:22

Traian Băsescu și-a manifestat surprinderea față de nominalizarea Cristinei Guseth ca ministru al Justiţiei, acesta afirmând că "un inginer electronist este ministrul Justiției și un absolvent de Drept este ministrul Energiei".

"Am ajuns în cel mai adânc ridicol. Este pentru prima dată în istoria postdecembristă când România își propune să aibă ca ministru al Justiției o persoană care nu are nimic comun cu Dreptul. Una este activitatea la un ONG, la Freedom House, acolo poți să fii și inginer, dar care este respectul judecătorilor, procurorilor, grefierilor, avocaților pentru un ministru al Justiției care este inginer electronist ? (..) Îmi pare rău pentru doamna Guseth, a fost un om care m-a apărat de multe ori în pozițiile mele ca președinte, dar acum privesc la un guvern de tehnocrați, un guvern care-și asumă responsabilitatea unor sisteme. (...) Cred că era timpul unui judecător în fruntea Ministerului Justiției, dar oricum nu era timpul unui inginer electronist", a declarat Băsescu.

Președintele MP s-a referit și la episodul nominalizării inițiale pentru Ministerul Sănătății, referindu-se la faptul că "a fost făcut praf o tânără speranță a Sănătății, care, ce-i drept nu avea nici rezidențiatul, pentru că era în chiloței și își arăta pătrățelele de pe burtică". "Să știți că și pe doamna Guseth o găsiți în aceleași ipostaze la Vama Veche. Dacă veți căuta, veți găsi", a adăugat el.





×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close