Antena 3 Politică Marinarul Băsescu, avertisment pentru "mecanicii" Cioloş, Dîncu şi Borc: "Trageţi frâna!"

Marinarul Băsescu, avertisment pentru "mecanicii" Cioloş, Dîncu şi Borc: "Trageţi frâna!"

10 Dec 2015   •   11:57
Marinarul Băsescu, avertisment pentru "mecanicii" Cioloş, Dîncu şi Borc: "Trageţi frâna!"

Traian Băsescu avertizează Guvernul României, într-un nou mesaj postat pe Facebook, că reducerea fiscalităţii şi creşterea salariilor bugetarilor ar putea avea efecte dezastruoase pentru România.

"Domnilor mecanici, trageţi frîna trenurilor! Reducerea consistentă a fiscalităţii simultan cu creşterea salariilor celor 1,2 milioane bugetari cu 10 la 25 la sută este ca şi cum două trenuri de călători venind din direcţii opuse, mergînd fiecare cu 80 km/h, sunt dirijate, din prostia celor din regulatorul de circulaţie (guvern), pe aceeaşi linie.
Dacă în ultima staţie mai dai şi de un impegat venit la serviciu beat criţă, care inconştient cere mărirea vitezei trenurilor la 120 km/h, aşa cum demagogul Dragnea cere şi creşterea salariului minim la 1200 lei de la 1 Ianuarie 2016, poţi fi sigur că vei vedea o tragedie din care nu scapă nici măcar un singur pasager al celor două trenuri.
Domnilor mecanici Cioloş, Dîncu, Borc, trageţi frîna trenurilor pe care nu le controlaţi sau coborîţi de pe locomotive înainte să puneţi maneta pe “toată viteza înainte”... spre dezastru.

PS - Nu mă înjuraţi, este doar o părere", a scris Traian Basescu.

 
Domnilor mecanici, trageţi frîna trenurilor!Reducerea consistentă a fiscalităţii simultan cu creşterea salariilor celor...

Posted by Traian Băsescu on Thursday, December 10, 2015

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close