Antena 3 CNN Politică Băsescu, iritat de lipsa de "decenţă" a presei: Nu am discutat cu Isărescu despre mandatul de premier

Băsescu, iritat de lipsa de "decenţă" a presei: Nu am discutat cu Isărescu despre mandatul de premier

Băsescu, iritat de lipsa de "decenţă" a presei: Nu am discutat cu Isărescu despre mandatul de premier
Sursa foto: Traian Bãsescu
11 Dec 2009   •   13:51

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat vineri că nu a discutat niciodată cu Mugur Isărescu posibilitatea preluării de către guvernatorul BNR a mandatului de premier. El a cerut presei să dea dovadă de o minimă decenţă şi să nu mai pună pe socoteala sa tot felul de acţiuni precum acordarea unui mandat de premier lui Isărescu sau faptul că directorul unui serviciu de informaţii şi-a mărit averea în timpul prestaţiei sale ca preşedinte.
?Cred că a venit timpul să introducem şi o oarecare decenţă a presei. Mă uitam pe sinteza de presă şi aflam acolo că un şef al unui serviciu de comunicaţii şi-a crescut averea în timpul mandatului lui Băsescu. Ce treabă am eu cu averea lui? Sau un alt titlu: Băsescu vrea să-i momească pe liberali cu Mugur Isărescu. Nu am discutat cu Isărescu. De unde până unde se leagă totul de Băsescu? Până şi cei suspectaţi de infracţţiuni au fost aduşi la DNA de Băsescu! Unora le creşte averea datorită lui Băsescu. Alţii inventează premieri datorită lui Băsescu? a comentat şeful statului modul în care o parte a presei abordează unele subiecte.

El a recomandat jurnaliştilor să dea dovadă de puţină decenţă. ?Poate un nivel de minimă decenţă în relaţiile presei cu preşedintele ar trebui să existe. Spun şi eu. Poate s-ar putea ca presa să nu fie de acord? a conchis râzând preşedintele.



Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close