Antena 3 CNN Politică Băsescu: Mihai Răzvan Ungureanu poate fi un candidat viabil pentru prezidenţiale în 2014

Băsescu: Mihai Răzvan Ungureanu poate fi un candidat viabil pentru prezidenţiale în 2014

Băsescu: Mihai Răzvan Ungureanu poate fi un candidat viabil pentru prezidenţiale în 2014
Sursa foto: Foto: Mediafax
18 Iul 2012   •   17:57

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, miercuri, la gandul.live, că Mihai Răzvan Ungureanu, liderul Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta, poate fi un candidat viabil pentru alegerile din 2014, însă i-ar fi necesară şi susţinerea unui partid de talia PDL, informează Mediafax.
   
"Poate fi un candidat viabil", a spus Băsescu, adăugând că e foarte bine şi că Mihai Răzvan Ungureanu se implică în campania pentru referendumul din 29 iulie.
   
Băsescu a arătat că ştie că Ungureanu şi-a creat o fundaţie de dreapta, ca şi Mihail Neamţu, liderul mişcării Noua Republică, pentru a se lupta cu stânga reprezentată de USL.
   
"El nu este în PDL", a spus Băsescu despre Ungureanu, menţionând că pentru a avea şanse în alegerile prezidenţiale îi trebuie susţinerea unui "partid de talie", cum este PDL.
   
Totodată, Băsescu a citat cifre dintr-un sondaj IRES, ţinând să arate că în cazul în care USL nu ar fi pe lista de votare, ci separat PSD şi PNL, în acest caz PDL ar fi la un procent în spatele PSD, adică la 25-24%.
 

×
Parteneri
arcel Ciolacu, anunțul momentului despre majorarea pensiilor
x close