Antena 3 CNN Politică Începe bătălia pe bani şi funcţii. Marcel Ciolacu împarte posturile care revin PSD pentru liderii din teritoriu

Începe bătălia pe bani şi funcţii. Marcel Ciolacu împarte posturile care revin PSD pentru liderii din teritoriu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, împarte funcţiile care revin partidului pentru liderii din teritoriu. 

Începe bătălia pe bani şi funcţii. Marcel Ciolacu împarte posturile care revin PSD pentru liderii din teritoriu
Sursa foto: Hepta| Mediafax_Foto-Andreea_Alexandru
de Georgiana Adam    |    02 Dec 2021   •   14:38

Este vorba de 42 de funcţii de secretar de stat, 21 de prefecţi şi multe altele în agenţiile care au revenit PSD în urma negocierilor cu PNL şi UDMR. 

Toţi liderii judeţeni au fost chemaţi să discute cu Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu. 

Ciolacu a discutat joi cu şapte lideri judeţeni. Primii care au fost chemaţi au fost preşedinţii de organizaţii judeţene din sudul ţării, acolo unde PSD este puternic, pentru că a câştigat atât alegerile lcoale, cât şi pe cele parlamentare.

Mulţi din aceşti lideri judeţeni sunt nemulţumiţi de faptul că deşi au un scor foarte mare obţinut la alegerile din 2020, nu au obţinut nicio organizaţie din sudul ţării, cu excepţia celei de Olt.

De aceea, ei vor cere mai multe funcţii din eşaloanele doi şi trei, scoase la bătaie. 

Acesta este motivul pentru care, în următoarele zile, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, nu are nimic altceva în program decât discuţii cu liderii judeţeni din PSD.

Un număr de 42 de funcţii de secretari de stat dintr-un total de 80 şi 21 de prefecţi din 42 au revenit PSD. Acestea vor fi împărţite în teritoriu în funcţie de scorul pe care l-a obţinut fiecare organizaţie în parte.
 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Al doilea cutremur în România, în doar câteva ore!
x close