Antena 3 CNN Politică Blaga: Dacă Băsescu ar demisiona de la Cotroceni şi ar candida la şefia PDL, l-aş susţine

Blaga: Dacă Băsescu ar demisiona de la Cotroceni şi ar candida la şefia PDL, l-aş susţine

Blaga: Dacă Băsescu ar demisiona de la Cotroceni şi ar candida la şefia PDL, l-aş susţine
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Feb 2013   •   11:37

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că, dacă preşedintele Traian Băsescu ar demisiona din funcţie şi ar candida la preşedinţia PDL, el l-ar susţine, informează Mediafax.
   
"Dacă domnul preşedinte Traian Băsescu şi-ar da demisia din funcţia de preşedinte şi ar candida la preşedinţia partidului acum, l-aş susţine. Repet, sunt multe lucruri faţă de care am avut păreri diferite. I-am şi răspuns acum câteva zile că nu eu am fost nedreptăţit, partidul a fost nedreptăţit, dar în acelaşi timp am avut şi vremuri bune împreună, hai să fim serioşi. Deci, am lucrat după Convenţia Naţională din 2001 împreună atâţia ani de zile până am reconstruit partidul (...). Dacă voi candida şi voi câştiga preşedinţia partidului şi va dori să se întoarcă în partid, nu-i trebuie o altă garanţie ca să fie altcineva în partid, va putea să se întoarcă dacă va dori şi-l vom primi cu braţele deschise", a declarat Vasile Blaga la un post de televiziune.
   
Preşedintele PDL a precizat că preşedintele Traian Băsescu nu este adversarul său politic, la fel cum nu este nici deputatul Elena Udrea.
   
Preşedintele Traian Băsescu afirma, recent, pe Facebook, că între el şi conducerea PDL nu a existat niciun fel de dialog după alegerile din decembrie 2012 şi nici nu poate exista un dialog atâta timp cât conducerea formaţiunii va fi asigurată de actuala echipă de politicieni.
   
Şeful statului a postat un mesaj pe pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru", pe care a mai utilizat-o în timpul acestui mandat.
   
Preşedintele adauga că dacă actualii lideri ai PDL îşi asumă riscul dezinformării cu privire la propriile lor eşecuri, el refuză acest lucru.
   


×
Subiecte în articol: vasile blaga
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close