Antena 3 CNN Politică Blaga: PDL are şapte parlamentari absenţi la sesiunea extraordinară

Blaga: PDL are şapte parlamentari absenţi la sesiunea extraordinară

Blaga: PDL are şapte parlamentari absenţi la sesiunea extraordinară
Sursa foto: Foto: Mediafax
27 Aug 2012   •   12:18

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat luni că şapte parlamentari democrat-liberali vor fi absenţi la sesiunea extraordinară a Legislativului în care se va citi decizia CCR privind invalidarea referendumului din 29 iulie, informează Agerpres.

"Ştiu că sunt şapte absenţi în acest moment iar patru - absolut motivaţi. Dar vom discuta asta în şedinţa grupurilor parlamentare, de la ora 14,00", a declarat Blaga, înaintea şedinţei Colegiului Director Naţional al PDL.
   
El a precizat că PDL nu a discutat cu parlamentarii UDMR despre prezenţa la şedinţa comună a celor două Camere, dar a adăugat că "UDMR s-a purtat întotdeauna regulamentar".
   
Vasile Blaga şi-a exprimat speranţa că în şedinţa comună, programată să înceapă la ora 15,00, va fi cvorum, pentru că "toţi trebuie să respecte legile statului şi Constituţia".
   
Referindu-se la o eventuală moţiune de cenzură iniţiată de parlamentarii PDL, Vasile Blaga a apreciat că este prea devreme pentru un astfel de demers, care va fi discutat în forurile partidului.

×
Subiecte în articol: vasile blaga
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close