Antena 3 CNN Politică Blaga se jură că nu a plagiat: Sunt trei referate pe care le-am susţinut, în calitate de doctorand

Blaga se jură că nu a plagiat: Sunt trei referate pe care le-am susţinut, în calitate de doctorand

Blaga se jură că nu a plagiat: Sunt trei referate pe care le-am susţinut, în calitate de doctorand
Sursa foto: Foto: Mediafax
11 Iul 2012   •   16:37

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că respinge acuzaţiile de plagiat apărute în presă la adresa sa, menţionând că el nici măcar nu şi-a elaborat teza de doctorat şi nu a publicat nimic care să poată fi atacat, scrie Mediafax.
   
"În încercarea disperată a unora de a-l salva pe Victor Ponta de plagiat, de hoţie, unii vor să arate că toţi suntem la fel, că toţi plagiem, numai că nu e nimic mai fals. Fac trimitere la trei referate pe care le-am susţinut, în calitate de doctorand, referate care sunt, toată lumea ştie, elemente de lucru pentru realizarea unei teze de doctorat. Nu sunt referate publice. Ele au fost acceptate de către comisia respectivă, eu nici măcar nu mi-am elaborat teza de doctrorat, vedeţi în C.V. ul meu. Nu am publicat nimic care să poate fi atacat cu virgula", a precizat Blaga.
   
Jurnalul Naţional a publicat, miercuri, un material potrivit căruia lucrările de cercetare doctorală ale lui Vasile Blaga sunt copiate în procent de 33%, potrivit programului anti-plagiat strikeplagiarism.com.

×
Subiecte în articol: vasile blaga
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close