Antena 3 CNN Politică Boc: Afirmaţia că filmul cu Băsescu ar veni pe filiera PDL, o manipulare grosolană

Boc: Afirmaţia că filmul cu Băsescu ar veni pe filiera PDL, o manipulare grosolană

Boc: Afirmaţia că filmul cu Băsescu ar veni pe filiera PDL, o manipulare grosolană
Sursa foto: Emil Boc
30 Noi 2009   •   12:15

Teza vehiculată de presă, potrivit căruia caseta cu Traian Băsescu bruscând un copil ar fi venit pe filieră democrat-liberală, e o manipulare grosolană menită să acopere incompetenţa jurnalistică a declarat luni, preşedintele PDL, Emil Boc.
"Partidul Democrat Liberal respinge categoric afirmaţia redactorului şef al ŤGardianulť, Alecu Racoviceanu, care a spus duminică seara, în cadrul unei emisiuni Antena 3, că provenienţa casetei trucate a venit pe filiera democrat-liberală", se arată într-un comunicat de presă semnat de liderul democrat-liberal.
Preşedintele PDL consideră că "aceasta este o manipulare grosolană, menită să acopere incompetenţa jurnalistică de care a dat dovadă ŤGardianulť, care a lansat un material video fără niciun fel de verificare prealabilă a autenticităţii acestuia".
"Acuzaţia de manipulare grosolană este suţinută şi de faptul că, exact miercuri seară, cu o zi înainte de a fi prezentată public, Dinu Patriciu anunţa într-o emisiune tv existenţa acestei casete, fapt care dovedeşte din plin că filiera pe care a fost transmis acest trucaj nu are legătură cu PDL", a conchis Boc.
Cotidianul "Gardianul" a publicat, joi seară, o filmare în care preşedintele Băsescu pare că ar fi lovit un copil peste faţă, în timpul unui miting electoral.
Antena3.ro

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close