Antena 3 CNN Politică Bogdan Boza nu vrea să plece din PD-L

Bogdan Boza nu vrea să plece din PD-L

Bogdan Boza nu vrea să plece din PD-L
24 Feb 2008   •   15:13

Credibilitatea este cea mai bună calitate a unui politician, a declarat duminică, Bogdan Boza, contracandidatul Elenei Băsescu la funcţia de secretar general al Organizaţiei de Tineret al Partidului Democrat-Liberal, după anunţarea rezultatului votului. "Traseismul politic nu este o opţiune pentru mine. Dacă vor considera că nu reprezint o resursă folositoare pentru PD-L, îi invit să mă excludă. Asta, însă, nu înseamnă că mi-o doresc", a precizat Bogdan Boza, subliniind că nu doreşte să demisioneze din partid. El a spus că rezultatul votului pentru funcţia de secretar general al OT PD-L reprezintă gradul de turnesol al democraţiei în această organizaţie.

"Cred că Elena, în acest moment, are toate premisele să demonstreze că este un om politic cu proiect, cu viziune, care poate face organizaţia de tineret să performeze, iar primul test vor fi alegerile locale. În acel moment, nu vom mai avea cartonaşe roşii, ci votul cetăţenilor, mult mai greu şi mai de substanţă", a afirmat Bogdan Boza.

Referitor la observaţiile că din dosarul său de candidatură lipseşte raportul despre activitatea desfăşurată în campania electorală dinainte de referendumul şi alegerile europarlamentare de anul trecut, el a spus acesta există la serviciul de resurse umane al militanţilor, la şefa acestuia, Mioara Frăsineanu.

"În ceea ce priveşte avizul (conducerii PD-L sector 1 - n.r.), am încercat să-l depun, însă mi-a fost refuzat mai întâi de Frăsineanu apoi de Murgeanu", a precizat Bogdan Boza. Membrii Consiliului Naţional de Coordonare al OTPD-L au stat cu mâinile ridicate ţinând cartonaşe roşii în timp ce Bogdan Boza şi-a ţinut discursul de la tribună.

Reprezentanţii comisiei de validare au anunţat, la începutul lucrărilor CNC, că din dosarul lui Boza lipsesc raportul de activitate privind campania electorală pentru referendum şi alegerile europarlamentare din 25 noiembrie 2007 şi recomandarea organizaţiei din care face parte, OT PD-L sector 1, nefiind însă îndeplinite condiţiile pentru a fi invalidată candidatura acestuia.

Elena Băsescu a declarat la rândul său că "excluderea (n.r.- din OT PD-L a lui Bogdan Boza) este un cuvânt prea dur. Dar informaţiile noastre erau că vrea să plece. Va fi lăsat să facă ce vrea. Va putea să rămână în partid, dacă vrea, însă timpul va confirma că el vrea să plece". Ea a menţionat că va prezenta, în scurt timp, un program de îmbunătăţire a Secretariatului General al OT PD-L.

Bogdan Boza, principalul contracandidat al Elenei Băsescu, a obţinut două voturi la alegerile de duminică.

Rompres

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close