Antena 3 CNN Politică Bogdan Olteanu exclude o nouă guvernare alături de PD-L: Sunt prea aroganţi

Bogdan Olteanu exclude o nouă guvernare alături de PD-L: Sunt prea aroganţi

Bogdan Olteanu exclude o nouă guvernare alături de PD-L: Sunt prea aroganţi
22 Aug 2008   •   20:48

La doar o săptămână după ce a spus că nu exclude o nouă alianţă D.A., dacă PD-L se distanţează de Traian Băsescu, Bogdan Olteanu i-a catalogat, în termeni duri, pe democrat liberali ca fiind aroganţi şi a declarat că exclude o guvernare alături de foştii parteneri de Alianţă. "În acest moment este puţin probabilă o nouă Alianţă cu PD-L. Probabilitatea este subminată de aroganţa de care dau dovadă reprezentanţii PD-L. Este o aroganţă pe care am observat-o după alegerile locale şi rezultatul prost pe care l-au obţinut când s-au purtat urât cu cetăţenii care nu i-au votat", a explicat vicepreşedintele PNL.

În opinia liberalului, acesta nu este un gen de atitudine corectă din partea democrat liberalilor, mai ales că astfel de atitudini le au faţă şi de potenţialii parteneri politici. "Domniile lor sau unii dintre conducătorii lor manifestă astfel de atitudini şi faţă de potenţialii parteneri politici. Cu cei care nu ştiu să se poarte respectuos şi decent nu o să facem guvernare. Aceasta este problema PD-L, care s-a izolat în ultimii ani pe scena politică", a precizat Bogdan Olteanu, pentru Agerpres.

Olteanu: Stolojan e depăşit de evoluţiile sociale şi economice şi nu poate fi premier
Întrebat de jurnalişti despre posibilitatea ca democrat liberalul Theodor Stolojan să fie numit premier, preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat că trăim într-o economie competitivă şi nu una de stat, aşa cum era la începutul anilor '90. "Economia s-a schimbat. Domnia sa nu are capacitatea şi viziunea necesară de a conduce o economie a anului 2008. Domnia sa era, probabil, bun ca premier pentru 1991 dar, în mod evident, este depăşit de evoluţiile sociale şi economice ale României de azi", a menţionat Bogdan Olteanu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close