Antena 3 CNN Politică Bogdan Olteanu: Liberalii ar trebui să ?aibă? un candidat independent la preşedinţie

Bogdan Olteanu: Liberalii ar trebui să ?aibă? un candidat independent la preşedinţie

Bogdan Olteanu: Liberalii ar trebui să ?aibă? un candidat independent la preşedinţie
Sursa foto: bogdan olteanu
09 Feb 2009   •   17:36

În plină luptă pentru preluarea conducerii în Partidul Naţional Liberal şi a unui candidat pentru alegerile prezidenţiale, Bogdan Olteanu vine cu o propunere care nu se încadra în scenariile de până acum. Astfel , purtătorul de cuvânt al PNL a lansat varianta unui prezidenţiabil independent.
El crede că aceasta ar putea fi o soluţie pentru ?îndepărtarea lui Traian Băsescu?.
Olteanu s-a declrat convins că momentan doar câteva nume din partid pot obţine un scor mai mare decât formaţiunea- printre care Călin Popescu-Tăriceanu, Crin Antonescu şi Teodor Meleşcanu.
?E posibil ca acela pe care îl găsim cel mai potrivit să nu fie acum între noi. Dacă găsim unul care să ia mai multe voturi decât Tăriceanu sau Antonescu, ar trebui să fim naivi să nu-l chemăm în partid şi să mergem cu el în alegeri?, a explicat liberalul, citat de Evenimentul Zilei.
Drept urmare, partidul a comandat deja un studiu sociologic, ale cărui rezultate vor fi cunoscure la finalul lunii. Varianta aceasta este lansată în mijlocul luptei dintre Tăriceanu şi tandemul Crin Antonescu - Ludovic Orban pentru conducerea partidului. ?În PNL, niciodată preşedintele partidului nu a candidat la preşedinţia României?, a punctat Olteanu, încercând astfel să domolească din elanul competitorilor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close