Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu: "Este inadmisibil să tratați atât de iresponsabil o problemă atât de importantă!"

Călin Popescu Tăriceanu: "Este inadmisibil să tratați atât de iresponsabil o problemă atât de importantă!"

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, i-a acuzat pe Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis de iresponsabilitate în cazul măștilor pe care elevii ar fi trebuit să le primească la începutul anului școlar, dar despre care Iohannis a anunțat, ieri, că nu este obligația guvernului.

Călin Popescu Tăriceanu: "Este inadmisibil să tratați atât de iresponsabil o problemă atât de importantă!"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    27 Aug 2020   •   12:00

"Dl Iohannis ne-a spus ieri, cu subiect și predicat, că el nu consideră că este obligația guvernului să asigure măști pentru copii și profesori la începerea școlii. Adică, cu alte cuvinte, se cam spală pe mâini ca Pilat din Pont.

Dar a cui responsabilitate e? A administrației locale pe care au castrat-o și izolat-o până când nu mai poate să facă nimic? Sau a părinților care își pierd locurile de muncă unul câte unul „mulțumită” succesului economic al dlui Cîțu? Este inadmisibil ca din cele 110 miliarde de lei pe care i-ați împrumutat până acum să nu găsiți câteva milioane pentru a da măști la începutul școlii.

Dacă ați știut că nu vreți sau nu puteți să dați măști, de ce nu ați spus-o din timp? De ce lăsați totul pe ultima sută de metri de parcă nu ați fi știut că școala începe pe 14 septembrie? Este inadmisibil să tratați atât de iresponsabil o problemă atât de importantă!

Cum este inadmisibilă atitudinea partinic-propagandistică a dlui Iohannis și tot inadmisibilă este atitudinea celor care îi dau un cec în alb asigurându-l că indiferent ce face și ce spune nu se pune problema suspendării!", a scris Călin Popescu Tăriceanu în postarea de pe Facebook.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close