Antena 3 CNN Politică Cătălin Boboc şi-a dat demisia din PNL: "Voi reveni cu toate explicațiile pentru a-mi demonstra nevinovăția"

Cătălin Boboc şi-a dat demisia din PNL: "Voi reveni cu toate explicațiile pentru a-mi demonstra nevinovăția"

Fostul secretar de stat în Ministerul Muncii, Cătălin Boboc, acuzat că a branșat ilegal la reţeaua de electricitate un imobil din Brăila, şi-a anunţat demisia din PNL.

Cătălin Boboc şi-a dat demisia din PNL: "Voi reveni cu toate explicațiile pentru a-mi demonstra nevinovăția"
Sursa foto: Facebook Cătălin Boboc
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Oct 2022   •   21:16

"Pentru a nu politiza o situație personală care va fi lămurită, și pentru a nu crea în vreun fel presiune, am decis să îmi dau demisia din funcția de membru al Partidului Național Liberal.

Consider că este cel mai decent gest politic pe care îl pot face astfel încât imaginea partidului să nu fie afectată de acuzațiile care mi-au fost aduse.

Varianta autosuspendării nu există într-un astfel de caz, prin urmare demisia este singura soluție, până la clarificarea situației.

Voi reveni cu toate explicațiile și documentele necesare după ce voi face toate demersurile pentru a-mi demonstra nevinovăția.

Am fost și sunt un om de partid, le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru colaborare, din 2003 și până acum. Îi asigur de buna mea credință și cred că ne vom reauzi", a scris Cătălin Boboc pe pagina sa de Facebook. 

Totul a început după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora un angajat de la S.D.E.E Muntenia Nord- Sucursala Brăila a sesizat un contor branșat ilegal, descoperit în urma unor verificări.  

Conform probr.ro, ar fi vorba de un imobil din Brăila care ar aparţine fostului secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Cătălin Boboc, fost senator în perioada 2012 - 2016 şi fost preşedinte al organizaţiei PNL Brăila. 

Cătălin Boboc: ”Nu este vorba de niciun furt!”

Confruntat cu aceste acuzații Cătălin Boboc le-a negat şi a adăugat că în imobilul respectiv locuiește mama sa. El a prezentat avizul tehnic de racordare la reţeaua cu energie electrică. 

”Vreau să fac o precizare cu privire la presupuse acuzații care mi se aduc astăzi, în presă, cel mai probabil pe seama unei rivalități politice. Acuzațiile sunt false, nu este vorba de niciun furt!

Menționez că la imobilul de pe strada menționată, la care locuiește mama mea, am documente care pot dovedi asta și pe care le și atașez. Mai exact, iată avizul tehic de racordare la rețeaua de energie electrică!”, scrie Cătălin Boboc pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Cătălin Boboc demisie PNL
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close