Antena 3 CNN Politică Cătălin Cîrstoiu: "Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulțumiți de poluarea tot mai agresivă"

Cătălin Cîrstoiu: "Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulțumiți de poluarea tot mai agresivă"

Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulțumiți de poluarea tot mai agresivă și de lipsa de soluții, afirmă candidatul PSD-PNL la PMB, Cătălin Cîrstoiu. „Demarăm ofensiva verde în sectorul 1 și în întreaga Capitală”, adaugă el.

Cătălin Cîrstoiu: "Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulțumiți de poluarea tot mai agresivă"
de Alexandra Dima    |    30 Mar 2024   •   18:15

„Am fost astăzi (sâmbătă - n.r.), alături de George Tuță și echipa PSD-PNL de la sectorul 1, să vorbim cu bucureștenii în parcul Bazilescu, fiindcă primarul Clotilde Armand stă izolată în biroul său, ca și Nicușor Dan, și nu știe să comunice deschis cu oamenii. Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulțumiți de poluarea tot mai agresivă și de lipsa de soluții – atât a primarului de sector, cât și la nivelul Primăriei Capitalei. Fiindcă și Nicușor Dan a eșuat total, a arătat că nu știe cum să abordeze această problemă vitală a orașului”, scrie pe Facebook Cătălin Cîrstoiu.

El afirmă că, alături de echipa PSD-PNL, demarează "ofensiva verde".

„Faptul că dl Drulă de la USR și aliații lui de dreapta le propun în continuare bucureșenilor parteneriatul Clotilde Armand - Nicușor Dan înseamnă ca le spun cu cinism să înghită și mai multă poluare încă patru ani. Alături de echipa PSD-PNL demarăm în sectorul 1 și în întreaga Capitală. Facem curățenie în oraș și ordine în primărie”, încheie Cîrstoiu.

×
Subiecte în articol: Cătălin Cîrstoiu
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close