Antena 3 CNN Politică Cătălin Ivan: Năstase a plătit mult prea scump faptul că i-a fost oponent lui Băsescu

Cătălin Ivan: Năstase a plătit mult prea scump faptul că i-a fost oponent lui Băsescu

Cătălin Ivan: Năstase a plătit mult prea scump faptul că i-a fost oponent lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    06 Ian 2014   •   17:45

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat luni, că a aflat cu tristeţe de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul "Zambaccian", adăugând că, în opinia sa, Adrian Năstase a plătit "mult prea mult" pentru faptul că i-a fost "oponent preşedintelui Traian Băsescu.

"Am primit cu tristeţe această veste. Suntem alături de Adrian Năstase şi de familia acestuia. Personal consider că a plătit mult prea mult pentru faptul că a fost un oponent al lui Traian Băsescu şi al regimului acestuia. Eu cred că faptul că acum discutăm despre o decizie a instanţei având atât de multe semne de întrebare şi fiind atât de multe controverse legate de acest dosar, că este un rău pe care indirect Traian Băsescu l-a făcut politizând Justiţia", a declarat Ivan, luni, pentru Agerpres.

Acesta a adăugat că partidul pe care îl reprezintă are obligaţia de a lupta cu regimul lui Traian Băsescu, luptă care "va continua şi după ce acesta nu va mai fi preşedintele ţării".

Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă, la 4 ani de închisoare cu executare şi 5 ani de interzicerea mai multor drepturi, în dosarul Zambaccian, în care a fost acuzat de şantaj şi luare de mită.



×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close