Antena 3 CNN Politică Deputat PSD: Niciodată nu trebuia să fie oprită economia sau să fie impuse astfel de restricţii

Deputat PSD: Niciodată nu trebuia să fie oprită economia sau să fie impuse astfel de restricţii

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, medic de profesie, a criticat Guvernul pentru că a „oprit economic ţara” şi a impus restricţii. El crede că era necesară închiderea graniţelor atunci când în România nu exista niciun caz de COVID-19.

Deputat PSD: Niciodată nu trebuia să fie oprită economia sau să fie impuse astfel de restricţii
Sursa foto: Hepta
16 Mai 2020   •   14:28

Deputatul Cătălin Rădulescu susține că, prin măsurile luate, Guvernul a „anihilat o țară întreagă”.

„Niciodată nu trebuia oprită economic ţara, niciodată nu trebuiau să existe astfel de restricţii, cu o singură condiţie, cea pe care am cerut-o acum trei luni de zile, adică atunci când în China se întâmpla ce se întâmpla orice ţară normală la cap, cu un guvern normal la cap şi cu nişte oameni care înţelegeau ce se întâmplă, trebuiau securizate graniţele. Vorbesc de faptul că au anihilat o ţară întreagă datorită proastei lor capacităţi”, a spus Cătălin Rădulescu.

Deputatul a mai afirmat că decese au fost înregistrate doar la cei care mai sufereau și de alte boli.

„Cei care au murit, iar asta o să reiasă din toatre anchetele, au fost clar cei cu comorbidităţi. Dacă vrei să prosteşti un popor foloseşti termeni pe care să nu-i înţeleagă şi bagi frica în popor şi manipulezi. Orice boală cronică gravă, (…) boala aia cronică poate duce la deces”, a mai declarat deputatul.

Peste un milion de angajați din România au ajuns în șomaj tehnic, după declararea stării de urgență și impunerea unor restricții.

(sursa: Mediafax)

×
Parteneri
Horoscop chinezesc iunie 2023. Cine dă lovitura la începutul verii
x close