Antena 3 CNN Politică Cezar Preda vs. Elena Băsescu: Tinerii democrat-liberali se laudă cam mult

Cezar Preda vs. Elena Băsescu: Tinerii democrat-liberali se laudă cam mult

Cezar Preda vs. Elena Băsescu: Tinerii democrat-liberali se laudă cam mult
28 Aug 2008   •   21:19

Fata cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, a intrat într-o dispută cu unul dintre greii PD-L. Este vorba de vicepreşedintele Cezar Preda. Elena Băsescu s-a supărat că Cezar Preda a criticat discursurile tinerilor de la Şcoala de Vară care are loc la Costineşti.

Totul a plecat de la o replică a lui Cezar Preda, care, chiar de la prezidiul şcolii de vară, le-a atras atenţia tinerilor democrat-liberali să se laude mai puţin.

?Dragii mei, nu trebuie să spunem noi că am fost primii. Se vede dacă am fost sau nu?, i-a sfătuit Cezar Preda pe tinerii PD-L-işti

Învăţămintele seniorului democrat-liberal nu au fost însă tocmai pe placul Elenei Băsescu, care crede că, dacă Organizaţia de Tineret a făcut ceva bun, trebuie să spună lumii.

?Domnul Cezar Preda ne-a atras atenţia că nu e bine să spunem suntem singurii sau primii. Din moment ce am fost singura organizaţie care a facut anumite lucruri, mi se pare normal sa spunem lumiil. E regretabil să atragi atenţia membrilor Organizaţiei d eTineret pentru discursurle lor. Fiecare spune ce simte?, a declarat fiica preşedintelui.



Neînţelegerile de joi, din cadrul PD-L, vin la numai o zi după o altă dispută, în care au fost implicaţi Radu Berceanu şi preşedintele filialei Giurgiu, deputatul Valentin Iliescu. Mai exact, acesta din urmă s-a plâns că şefii nu sunt mai duri cu Guvernul Tăriceanu, în timp ce Berceanu a apreciat că Iliescu a vrut doar să îşi umfle muşchii.

Tinerii PD-L au avut şi oaspeţi nepoftiţi. Mai exact, mai mulţi membri ai grupării dizidente din Constanţa. Ţinta lor a fost, evident, Elena Udrea.

Şcoala de vară a PDL va continua până duminică. Tinerii vor discuta despre marketing politic, comunicare în mass media şi strategii de campanie electorală.

Antena 3

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close