Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, solidar cu protestul transportatorilor: "Actuala putere îi supune unei mari nedreptăţi!"

Marcel Ciolacu, solidar cu protestul transportatorilor: "Actuala putere îi supune unei mari nedreptăţi!"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a arătat, miercuri, solidaritatea faţă de transportatorii care protestează în faţa Guvernului, susținând că guvernanții le fac acestora „o mare nedreptate” prin cererea de a plăti retroactiv impozite suplimentare „în plină pandemie”.

Marcel Ciolacu, solidar cu protestul transportatorilor: "Actuala putere îi supune unei mari nedreptăţi!"
Sursa foto: hepta
de Alexandra Dima    |    29 Sep 2021   •   12:40

„Sunt alături de transportatorii care protestează în faţa Guvernului! Actuala putere îi supune unei mari nedreptăţi: în plină pandemie, statul le cere să plătească retroactiv impozite suplimentare de sute de milioane de lei pentru diurnele şoferilor! Aşa ştie să ajute economia această guvernare eşuată, dând în cap unui sector strategic prin penalităţi imposibil de plătit. De aceea trebuie dat jos rapid acest Guvern! Deciziile sale aberante îngroapă zilnic România!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Asociaţiile patronale din transporturile rutiere protestează, miercuri, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, după ce Ministerul Finanţelor prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu a renunţat la impozitarea diurnei pe care o consideră venit salarial.

Şoferii sunt revoltaţi de intenția ANAF de a le impozita diurnele, chiar și cele primite în ultimii cinci ani, dar si de preţurile poliţelor RCA.

Șoferii de TIR protestează în București. Cer eliminarea impozitării diurnelor și stoparea creșterii prețurilor la polițele RCA

×
Subiecte în articol: PSD Marcel Ciolacu transportatori
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close