Antena 3 CNN Politică Ciolacu: "Daţi banii minerilor! Nu vă mai bateţi joc de ei!"

Ciolacu: "Daţi banii minerilor! Nu vă mai bateţi joc de ei!"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a lansat un atac dur, în Parlament, la adresa actualei guvernări pe care o acuză că are un buget fără perspectivă. El a lansat şi un apel pentru a se face plata salariilor restante ale minerilor care au anunţat că vor intra în greva foamei.

Ciolacu: "Daţi banii minerilor! Nu vă mai bateţi joc de ei!"
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    22 Feb 2021   •   17:39

"Ați vorbit vreo 10 minute cred în tot acest timp ați împrumutat România cu 600.000 de euro 1.000 de euro pe secundă furați din buzunarul fiecărui român pe care îi vor plăti copiii și nepoții noștri. Domnule Cîţu nu aveți bani să le plătiți salariile restante  ale minerilor din Valea Jiului care stau de șapte zile blocați în subteran, deși în campanie ați găsit două miliarde de lei doar pentru primarii PNL, mită electorală, pe aceștia ați avut de unde.

Culmea nu va folosit la nimic, pentru că ați pierdut alegerile. Domnule Cîţu, dați-le banii oamenilor urgent. Nu vă mai bateți joc de ei, sunt banii munciți de ei și meritați de către mineri. Măcar atât să faceți dacă, în rest, nu aveți nicio viziune. De aceea veniți astăzi în fața Parlamentului cu un buget de austeritate. Buget al sărăciei, un buget care nu oferă nicio perspectivă de dezvoltarea României.

PSD a lăsat lui Orban un deficit de 2,8% și o datorie publică de 34% din PIB. Orban şi Cîţu au lăsat un deficit de 10% şi o datorie publică de peste 47% din PIB", a spus Marcel Ciolacu.

×
Parteneri
Documentul exclusiv care arată noua formulă de calcul a pensiilor
x close