Antena 3 CNN Politică Ciolacu: Dreapta vrea să pună România la congelator, să îngheţe tot, să nu mai mişte nimic

Ciolacu: Dreapta vrea să pună România la congelator, să îngheţe tot, să nu mai mişte nimic

Şeful PSD, Marcel Ciolacu, acuză coaliția de dreapta că vrea să pună România "la congelator", să înghețe tot.

Ciolacu: Dreapta vrea să pună România la congelator, să îngheţe tot, să nu mai mişte nimic
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    27 Ian 2021   •   16:50

Totodată, Ciolacu anunță şi soluții pentru gestionarea crizei sanitare, pentru creșterea nivelului de trai și pentru repornirea economiei şi anunţă că va prezenta public proiectul alternativ de buget.

Ciolacu: Dreapta vrea să pună România la congelator! Să înghețe tot! Să nu mai miște nimic!

"Dreapta vrea să pună România la congelator! Să înghețe tot! Să nu mai miște nimic!

Profesorii, medicii, polițiștii, pensionarii – toți protestează în stradă de la începutul anului împotriva austerității reprezentate de Cîțu și coaliția de dreapta care îl susține. 

Cu cât oamenii își strigă mai tare păsurile și se împotrivesc înghețării veniturilor fix în mijlocul iernii și al pandemiei, cu atât se fac mai tare guvernanții că nu îi aud! 

PSD este însă alături de români și le vom arăta #adevărul! Astăzi, de la ora 18.00, vom prezenta public proiectul alternativ de buget pe care l-am construit, în centrul căruia am pus viața românilor. 

Vom arăta soluțiile identificate de PSD pentru gestionarea eficientă a crizei sanitare, pentru creșterea nivelului de trai și pentru repornirea economiei!

Ciolacu: Cu cât oamenii își strigă mai tare păsurile, cu atât se fac mai tare guvernanții că nu îi aud

Istericalele și bâlbele lui Cîțu, Cioloș, Orban sau Barna nu țin loc de argumente la soluțiile clare și ferme ale PSD. Ne fac populiști?! Perfect. 

❗Da, suntem la fel de populiști când propunem miliarde pentru susținerea programului "Fabricat în România" cum este și președintele Biden care tocmai a anunțat un demers similar – "Buy American!".

❗Da, suntem la fel de populiști când vrem stimulente pentru familiile cu mai mulți copii și un sistem de deduceri de impozite până la pragul de 6.000 de lei lunar ca și administrația Biden care oferă părinților stimulente de 3.000 de dolari anual pentru copiii lor!", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, miercuri, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close