Antena 3 Politică Ciolacu: La cât de rău arată lucrurile, Cîțu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles

Ciolacu: La cât de rău arată lucrurile, Cîțu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles

de Gabriel Dano    |    11 Mai 2021   •   21:16
Ciolacu: La cât de rău arată lucrurile, Cîțu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles Hepta

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat, marți, că a discutat cu comisarul european pentru economie Paolo Gentiloni despre cum „putem salva” PNRR.

„Am discutat astăzi cu Paolo Gentiloni, Comisarul european pentru economie, despre cum putem salva Planul Național de Redresare și Reziliență. Spre deosebire de Guvernul României, Comisia Europeană a înțeles importanța dialogului cu Partidul Social Democrat”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Potrivit liderului PSD, guvernanții din România nu respectă regulile de bază cerute de CE.

„La cât de rău arată acum lucrurile, premierul Cîțu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles. În timp ce majoritatea statelor și-au trimis planurile naționale Comisiei Europene, PNL și USR nu respectă nici măcar regulile de bază cerute de CE. Guvernanții încă n-au înțeles că acești bani sunt pentru dezvoltarea României și nu pentru alimentarea clientelei politice înainte de alegerile lor interne”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Comisarul Gentiloni a reiterat sprijinului Comisiei Europene privind necesitatea unui dialog aprofundat cu toate forțele politice, cu sindicatele, patronatele și societatea civilă pe tema PNRR, a mai precizat Marcel Ciolacu.

Am discutat astăzi cu Paolo Gentiloni, Comisarul european pentru economie, despre cum putem salva Planul Național de...

Posted by Marcel Ciolacu on Tuesday, May 11, 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close