Antena 3 Politică Marcel Ciolacu merge la Înviere, indiferent de restricții: "Mă dezinfectez, îmi pun mască. Nu am lipsit niciodată"

Marcel Ciolacu merge la Înviere, indiferent de restricții: "Mă dezinfectez, îmi pun mască. Nu am lipsit niciodată"

de Georgiana Adam    |    23 Mar 2021   •   22:37
Marcel Ciolacu merge la Înviere, indiferent de restricții: "Mă dezinfectez, îmi pun mască. Nu am lipsit niciodată" Hepta

Președintele PSD a anunțat, în cursul serii de marți, că va participa la slujba de Înviere, indiferent de restricțiile impuse de Guvern la acel moment.

Marcel Ciolacu spune că nu a lipsit niciodată de la slujbă, că va respecta măsurile sanitare și este chiar dispus să plătească amenda.

Liderul social – democraților a precizat că nu îi îndeamnă pe oameni să iasă în stradă și nici nu folosește paridul în acest sens, iar în cazul în care va fi sancționat pentru participarea la slujba de Înviere, își va asuma acest lucru.

"Mă dezinfectez, sunt vaccinat, îmi pun mască... Nu am lipsit niciodată de la Înviere. Mă duc la Înviere, o spun de pe acum. Plătesc amendă. Nu ştiu ce restricţii o să fie atunci", a declarat Marcel Ciolacu, la TVR 1.

Marcel Ciolacu este de părere că decizia lui reprezintă doar o opinie creștinească, iar ca măsuri de precauțite va purta masca, este vaccinat, va sta la coadă și va respecta distanța.

"Eu vreau la biserică. Îmi asum acest lucru. Voi merge la biserică în noaptea de Înviere. Am fost mereu. Îmi iau lumină. O să încercăm să respectăm... Stăm la coadă, avem distanţare. Noi, românii, suntem animale? Eu văd că românii respectă. Problema e că din partea statului nu vine eficienţa necesară", a mai explicat liderul social – democraților.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close