Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand a anunţat că l-a dat în judecată pe premierul Marcel Ciolacu

Clotilde Armand a anunţat că l-a dat în judecată pe premierul Marcel Ciolacu

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunţat că l-a dat în judecată pe premierul Marcel Ciolacu.

de Laura Dinu    |    27 Sep 2023   •   14:08

Edilul spune că alegerea sa în fruntea Primăriei Sectorului 1 a fost una definitivă și că nu este penală, așa cum a numit-o Marcel Ciolacu.

Primarul Sectorului 1 îi cere premierului inclusiv daune morale. 

”Ciolacu: ’’Clotilde penală!’’

Facts: Nu există nicio condamnare în Justiție la adresa mea și nici n-a existat până acum.

Ciolacu: ’’Clotilde a furat voturi!’’

Facts: Tribunalul București a respins toate cele (atenție!) 125 de contestații depuse de fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv.

Consultanții PSD au ales punctaj pentru pesediști după ce autoritățile statului i-au prins la furat: Clotilde e de vină! Sigur că nu este de mirare cum un asemenea partid folosește vocea prim-ministrului său pentru propagarea minciunilor în presa cumpărată cu banii din subvenție.

Înțeleg disperarea lui Ciolacu fiindcă în Sectorul 1 am prins PSD cum a prejudiciat comunitatea cu 1 miliard lei. Când nu-i mai lași să fure asta se întâmplă. Pentru suma asta sunt în stare să fie atât de iraționali. E ca o boală. Pentru că unii cetățeni au căzut în capcana lor m-am gândit să demontez că retorica lui Marcel Ciolacu și a colegilor săi este o minciună. Așa că am decis să-l acționez în instanță pe prim-mincinosul țării, pe șeful PSD. Într-o țară democratică personaje sinistre precum Marcel Ciolacu trebuie să învețe că atunci când minți, plătești”, a scris Clotilde Armand pe o rețea socială.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Clotilde Armand
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close