Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand a refuzat să participe la ședința despre lipsa de investiții în școli | PSD: ”Refuză majorarea burselor elevilor”

Clotilde Armand a refuzat să participe la ședința despre lipsa de investiții în școli | PSD: ”Refuză majorarea burselor elevilor”

Deşi ştia că urmează o şedinţă de Consiliu, Clotilde Armand nu a vrut să participe. Consilierii voiau să discute despre lipsa de investiţii în şcolile din sector, în condiţiile în care cursurile încep peste câteva zile.

Clotilde Armand a refuzat să participe la ședința despre lipsa de investiții în școli | PSD: ”Refuză majorarea burselor elevilor”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    31 Aug 2022   •   14:20

A fost din nou scandal la primăria Sectorului 1 din Capitală, un nou episod al războiului dintre edil şi consilierii locali. 

”O să convocăm săptămânal, zilnic dacă e nevoie, ca să putem să rezolvăm problemele și s-o aducem aici în fața locuitorilor Sectorului 1 pe doamna primar, care e absentă de fiecare dată. Anul acesta a fost foarte scumpă la vedere”, spune unul dintre consilieri.

”Nu putem să nu observăm stilul doamnei primar. Să nu facem tot posibilul ca la ședința de consiliu totul să funcționeze este exact stilul de muncă al doamnei primar din ultimii 2 ani. Nimic nu duce la bun sfârșit, nimic nu termină. Totul făcut pe genunchi. Lipsa de profesionalism și incompetența se vede și se vede și astăzi”, spune un alt consilier.

”Nu s-a investit absolut nimic în școlile din Sectorul 1, un sector, care are, la propriu, sute de milioane de lei necheltuiți pe investiții. În comparație, vedeam la Sectorul 6, primarul Ciucu va reabilita total 6 școli, a făcut reparații”, spune un al treilea consilier.

În același timp, Florin Manole, președinte PSD Sector 1, o acuză pe Clotilde Armand că ”refuză majorarea burselor elevilor din Sectorul 1”.

”Primarul Clotilde Armand blochează întreaga procedură de majorare a burselor elevilor din Sectorul 1! Consilierii Partidului Social Democrat au depus proiectul, au convocat ședință extraordinară, iar doamna Armand blochează avizarea și îndeplinirea procedurilor legale.

Mai mult decât atât Clotilde Armand lipsește din nou de la muncă și absentează de la ședințele consiliului local. În prag de deschidere a anului școlar primarul USR al Sectorului 1 sfidează interesul public, inițiativele consilierilor locali și ignoră contextul social în care veniturile celor mai nevoiașe familii sunt afectate.

Grupul Partidului Social Democrat va insista pentru majorarea burselor elevilor și va convoca din nou o ședință extraordinară a Consiliului Local pentru luni, 5 septembrie. Nu vom ceda până când Clotilde Armand nu va respecta legea, până când majorarea burselor nu va deveni realitate!”, a transmis Florin Manole într-un comunicat.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close