Antena 3 CNN Politică Conducerea PNL a dat un vot de încredere lui Crin Antonescu după pierderea alegerilor prezidenţiale

Conducerea PNL a dat un vot de încredere lui Crin Antonescu după pierderea alegerilor prezidenţiale

Conducerea PNL a dat un vot de încredere lui Crin Antonescu după pierderea alegerilor prezidenţiale
Sursa foto: Crin Antonescu
09 Dec 2009   •   16:07

Liderul PNL, Crin Antonescu a cerut şi a primit miercuri un vot de încredere din partea Biroului Politic Central ca urmare a peirderii alegerilor prezidenţiale. Conform unor surse liberale, Antonescu a primit încrederea unanimă a colegilor din conducerea partidului, urmând ca procedura să fie repetată şi la nivelul Comitetului executiv naţional care începe la ora 16:00 şi unde se va întâlni cu liderii de filiale pentru a analiza şi discuta acţiunile politice viitoare ale PNL în codiţiile în care Traian Băsescu a câştigat alegerile prezidenţiale şi necesităţii constituirii unui nou guvern.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, după şedinţa BPC că acest forum de conducere al partidului i-a acordat, în unanimitate, votul de încredere solicitat. El a adăugat că a primit cele 31 de voturi din partea membrilor BPC.

Antonescu a precizat că la începutul şedinţei BPC a cerut colegilor săi un vot de încredere în calitate de preşedinte al partidului.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close