Antena 3 CNN Politică Consilierul onorific al premierului Nicolae Ciucă, dat afară după dezvăluirile Antena 3

Consilierul onorific al premierului Nicolae Ciucă, dat afară după dezvăluirile Antena 3

Gabriel Păun, consilierul onorific al premierului Nicolae Ciucă, a fost dat afară după dezvăluirile făcute de ancheta Antena 3.

Consilierul onorific al premierului Nicolae Ciucă, dat afară după dezvăluirile Antena 3
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Apr 2022   •   07:58

Gabriel Păun a fost eliberat din funcţia de consilier onorific al prim-ministrului. Decizia premierului Nicolae Ciucă a fost publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Totul după ancheta Antena 3, care a arătat că Gabriel Păun, consilierul onorific al premierului a fost implicat într-o tentativă de omor.

Mihai Bocea a fost călcat cu maşina în timpul unui scandal izbucnit la poalele Munţilor Retezat. Bărbatul a fost diagnosticat cu fractură de coloană cervicală şi este paralizat de la gât în jos.

În spatele acestei violențe s-a ascuns o campanie de blocare a unei investiții într-o microhidrocentrală pe Râul Alb. Proprietarul investiției, Mihai Bocea, acum în scaun cu rotile, avea toate avizele în regulă și o un avans de 100.000 de euro pe investiție.

Cristian Diaconescu: "Acțiunea consilierului onorific al premierului Ciucă poate fi încadrată la tentativă de omor"

Ancheta Antena 3 a scos la iveală că Gabriel Păun este posesorul unei vile impozante în suburbia Vienei, departe de meleagurile românești pe care susține că vrea să le protejeze. În presă se vehiculează că  valoarea proprietății lui Păun ar ajunge la un milion de euro.

În dosarul violenței halucinante de la Râul Alb este vorba despre o faptă comisă cu violenţă şi un prejudiciu de peste 500.000 de euro, infracţiune care ar trebui judecată cu celeritate.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close