Antena 3 CNN Politică Consiliera ministrului Educaţiei ar putea fi demisă. Melania Vergu: Rămân la minister

Consiliera ministrului Educaţiei ar putea fi demisă. Melania Vergu: Rămân la minister

Consiliera ministrului Educaţiei ar putea fi demisă. Melania Vergu: Rămân la minister
03 Iun 2010   •   16:05

Melania Vergu, consilierul personal şi purtătorul de cuvânt al ministrului Daniel Funeriu, ar putea fi demisă joi seară, susţin surse din cadrul acestui minister. Decizia ar putea veni după ce Vergu a fost acuzată în mai multe rânduri că face afaceri cu statul român. Vergu infirmă însă această posibilitate şi susţine că va rămâne la minister, arătând că nici nu ştie despre faptul că ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, ar fi decis s-o demită.

"Nu-mi voi da demisia, pentru că nu am făcut nimic ilegal. Juriştii au confirmat acest lucru. Ministrul Educaţiei poate lua orice decizie doreşte, dar până la această oră nu am fost informată că în minister ar exista un act prin care aş fi eliberată din funcţie", a declarat Melania Vergu, citată de Mediafax.

Ea a susţinut că va da în judecată televiziunile şi jurnalele care au relatat despre cazul său, acuzându-le de calomnie, denigrare şi prejudiciu de imagine. "Resping orice acuzaţie adusă de aceşti jurnalişti. Nu am încălcat nicio lege. Rămân în minister, nu pentru că ţin la scaun, ci pentru a dovedi tuturor că am dreptate", a afirmat consilierul personal al ministrului Educaţiei.

Firma Edu Tim, condusă de Melania Vergu şi de fiul său, este implicată într-un proiect de atragere de fonduri europene în valoare de 12 milioane de lei, la care se adaugă peste 1,2 milioane de lei din bani publici.

Melania Vergu este invitata Danei Grecu, joi seară, în emisiunea "La Ordinea Zilei", începând cu ora 18:45.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Daniel Funeriu demisie
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close