Antena 3 CNN Politică Contre dure între Ioan Mircea Pașcu și Maria Grapini

Contre dure între Ioan Mircea Pașcu și Maria Grapini

Contre dure între Ioan Mircea Pașcu și Maria Grapini
15 Sep 2019   •   12:38

Schimb de replici între Ioan Mircea Pascu și Maria Grapini pe Facebook! Totul a plecat de la o postare a fostului europarlamenar, care este revoltat că șoseaua Kiseleff este închisă traficului de la un capăt la altul, pentru o noua “paranghelie”.

„In sfarsit, o “bucurie”: șoseaua Kiseleff este închisă traficului de la un capăt la altul, pentru o noua “paranghelie l”.

Ca sa traversezi pe la Arcul de Triumf spre Domenii, trebuie sa te înscrii intr-un șir interminabil de masini, care se mișcă in ritm de melc, ca sa ajungi la Piața Presei Libere, de unde, speram, se poate reveni înapoi la Arcul de Triumf, tot intr-o lunga coada de masini, care se deplasează in ritm de melc!

Treaba asta ia pe puțin 40 de minute, in fluierăturile aiuritoare ale agenților de circulație stresați și privirile crunte ale jandarmilor, gata sa “inabuse” orice urma de protest!

Sa mai spună cineva ca interesele “adevărate” ale cetățenilor nu sunt respectate și ca Romania nu revine la ... normalitate!?”, a scris Pascu, pe Facebook.

Maria Grapini a reacționat și i-a cerut lui Pascu să fie obiectiv: „Știți bine ca asta se întâmpla si la Bruxelles si la Paris si la Roma si pot continua. Sa fim obiectivi, nu?”.

Pascu i-a dat replica, spunându-i că nu pe ea a criticat-o: „Maria, poate nu te-ai prins, dar nu te criticam pe tine! Pe urma, dacă bruxeleezii sau romanii sunt multumiți, nu înseamnă ca și romanii, ca oile, trebuie sa fie și ei multumiți! In sfârșit, văd ca ai devenit mai “catolica decât Papa” de când ai fost nevoită sa intri in PSD, in ultima clipa, ca sa prinzi locul pe care l-ai primit in dauna unor pesediști adevărați, nu “vopsiti”.
Și te rog sa remarci ca tu ai inceput cearta cu mine, deși chiar nu mai văd niciun motiv ca sa trebuiască sa îți demonstrezi “atașamentul” fata de partid, luându-te de mine! In rest, Dumnezeu cu mila, Maria!”.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close