Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Amestecul paranormalului cu o discuţie serioasă analitică este păgubos (VIDEO)

Crin Antonescu: Amestecul paranormalului cu o discuţie serioasă analitică este păgubos (VIDEO)

Crin Antonescu: Amestecul paranormalului cu o discuţie serioasă analitică este păgubos (VIDEO)
18 Ian 2010   •   22:39

?Am presimţit că o să ajungem aici. Mă văd nevoit să mă pronunţ, altfel nu exist şi îmi doresc să exist. Una sunt fenomene, activităţi şi priceperi în domeniul paranormalului ? ele există dintotdeauna ? dar amestecul acesta cu o discuţie serioasă analitică - de ce a câştigat Mircea Geoană şi a câştigat Traian Băsescu e păgubos?, a declarat Crin Antonescu la Sinteza Zilei de luni.


Discuţiile pe marginea presupuselor energii de care s-ar fi folosit unii politicieni în câştigarea alegerilor au continuat şi luni. Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, luni dimineaţă, că nu cunoaşte foarte bine acest domeniu, dar că "energii există peste tot". Ion Iliescu a ţinut să sublinieze că acum trăim în secolul XXI şi a precizat că discuţiile din PSD pe aceste teme reprezintă o întoarcere la Nostradamus.


Crin Antonescu consideră că toate aceste discuţii despre paranormal şi flacăra violet sunt doar o perdea de fum menită a abate atenţia de la subiecte ?paranormale? importante care nu au fost elucidate.

?Nu mai vorbeşte nimeni despre falsul sau nefalsul casetei cu lovirea copilului. A ieşit un om la ţanc atunci, nu a spus că este un trucaj, i-a lăsat lui Băsescu loc să spună ruşine domnule Patriciu. Nu ne-am lămurit dacă este sau nu profesorul lui Hayssam. Astea sunt lucrurile pe care trebuie să le discutăm?, susţine liderul PNL.

?Noi am expediat cu uşurinţă cât şi cum s-a furat la alegeri. Nu a mai răspuns nimeni la fenomene paranormale cum ar fi cadenţa cu care s-a votat la Paris spre exemplu?.



Crin Antonescu a dorit să sublinieze faptul că Traian Băsescu nu a câştigat alegerile datorită unor aşa zise vrăjitorii. ?Băsescu nu a devenit preşedinte doar pentru că a avut un glonţ de argint cu care l-a împuşcat pe domnul Geoană, nu putea împuşca cinci milioane de români?, a precizat Antonescu.

Mihaela, soţia liderului PSD Mircea Geoană, a afirmat recent că felul în care Mircea Geoană a reacţionat în anumite momente din confruntarea pentru prezidenţiale a fost rezultatul atacurilor energetice la care a fost supus.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu flacara violet paranormal
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close