Antena 3 CNN Politică Cristian Gentea, președintele PSD Pitești: "Excluderea lui Cătălin Rădulescu, o decizie cerută de colegi și electorat"

Cristian Gentea, președintele PSD Pitești: "Excluderea lui Cătălin Rădulescu, o decizie cerută de colegi și electorat"

"Excluderea parlamentarului Cătălin Rădulescu din organizația PSD Pitești și din rândul social-democraților din România este o decizie cerută de colegi și, mai presus de atât, cerută în repetate rânduri de electorat", a fost mesajul transmis de președintele PSD Pitești, Cristian Gentea.

Cristian Gentea, președintele PSD Pitești: "Excluderea lui Cătălin Rădulescu, o decizie cerută de colegi și electorat"
de Alin Tarnovschi    |    01 Sep 2020   •   21:15

PSD Argeș a adoptat, în această seară, decizia de excludere a deputatului Cătălin Rădulescu din partid, după ce parlamentarul nu a participat la ședința privind moțiunea de cenzură inițiată de PSD în Parlament.

"Anumite funcții ne obligă la responsabilitate socială și la disciplină personală. Domnul Rădulescu, în repetate rânduri, s-a rupt de aceste reguli. S-a rupt de echipă. S-a rupt de semnalele cetățenilor. Poziția organizației PSD Pitești este tranșantă: Nu vom accepta niciodată acțiuni care denotă iresponsabilitate, neseriozitate sau duplicitate", a declarat Cristian Gentea, președintele PSD Pitești.

Tot astăzi, PSD a renunțat la senatorul Roxana Pațurcă și la deputații Adrian Todor și Dan Ciocan. Singurul parlamentar care a reușit să demonstreze că a lipsit motivat de la votul moțiunii de cenzură este Carmen Dan.

Fostul ministru de Interne a explicat că a fost nevoită să stea în izolare, fiind contact direct cu un pacient infectat cu coronavirus (n.r. mama sa).

În total, cinci parlamentari PSD au lipsit de la votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului PNL, printre care și deputatul Cătălin Rădulescu.

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close