Antena 3 CNN Politică Cristian Tudor Popescu: „Am greșit. În modul în care se prezintă acum USR-ul, nu avea ce să caute la guvernare”

Cristian Tudor Popescu: „Am greșit. În modul în care se prezintă acum USR-ul, nu avea ce să caute la guvernare”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu crede că USR nu are ce să caute la guvernare în acest moment în care formațiunea este măcinată de conflicte interne. Acesta mărturisește că a greșit atunci când a reproșat formațiunii politice, în urmă cu câteva luni, că nu vrea să intre la Putere alături de liberali.

Cristian Tudor Popescu: „Am greșit. În modul în care se prezintă acum USR-ul, nu avea ce să caute la guvernare”
Sursa foto: Sursă foto: Facebook
15 Dec 2019   •   19:05

„Nu mai am decât un singur lucru de spus despre USR, pe care l-am votat în alegerile europarlamentare: Am spus astă-vară, am reproșat acestei formațiuni politice, care se autointitulează partid sau ce este ea, i-am reproșat că nu vrea să se angajeze la guvernare alături de PNL. Am greșit. E o greșeală. În modul în care se prezintă acum USR-ul, nu avea ce să caute la guvernare!”, a subliniat Cristian Tudor Popescu în emisiunea ”Cap limpede”, de la Digi 24.

Reacția lui CTP vine după ce conducerea USR e acuzată că își dă afară în mod abuziv oamenii care atrag atenția asupra problemelor din partid. 

Conform USR, Olimpia Ardelean de la USR București, a fost exclusă din partid după ce a fost reclamată de 15 colegi pentru jigniri şi pentru o poziţie publică ce a afectat imaginea USR în ultima campanie.

Citește Și Scandalul din USR ia amploare. Scrisoare deschisă către conducerea partidului

 

×
Subiecte în articol: USR
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close