Cristian Tudor Popescu, despre retragearea lui Cîțu: Era un premier sperietoare de ciori, marionetă

12 Mar 2020   •   16:49
Cristian Tudor Popescu, despre retragearea lui Cîțu: Era un premier sperietoare de ciori, marionetă Foto: Facebook/Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu critică dur jocul făcut de PNL și Iohannis, pe care îi acuză că destabilizează țara și că readuc PSD în fruntea sondajelor.

”Se închide cercul ridicolului pe care l-a început PNL sub înțeleapta conducere a lui Iohannis. Cîțu, plecând, nu face altceva decât să certifice faptul că era un premier sperietoare de ciori, marionetă. Cîțu ar fi trebui să rămână în Parlament și să aștepte validarea sau invalidarea. Această demisie nu înseamnă un lucru bun în niciun fel.

E un joc care se duce în grotesc al lui Iohannis și al PNL. Se anticipa că această Curte se va opune anticipatelor. A fost degeaba toată această forfotă, vânzoleală, pentru că se va numi un guvern care să guverneze. De trei luni repet: PNL trebuie să guverneze, nu să anticipeze, să guverneze cinstit față de cetățeni. Domnul Iohannis e foarte relaxată, joacă ”nu te supăra, frate”, pe pătrățele.

PSD a început să se regenereze, pe baza acestei prestații haotice a guvernului Orban. Se regenerează nu prin schimbare, nu prin reformare. PNL și Iohannis i-au oferit PSD-ului să revină în sondaje, fără să schimbe o iotă. Va veni, din nou, în față, un PSD identic cu cel pe care l-a lăsat Dragnea.”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

x close