Antena 3 CNN Politică Cristoiu: Cei mai buni votanţi PNL la alegerile parlamentare sunt morţii de COVID

Cristoiu: Cei mai buni votanţi PNL la alegerile parlamentare sunt morţii de COVID

Ion Cristoiu a făcut o analiză a discursului de miercuri seară a președintelui Klaus Iohannis și afirmă că acesta are un „caracter sinistru, unic în lume”. Jurnalistul afirmă că șeful statului, ajutat de sistemul instituţiilor de forţă, va folosi morţii de COVID pentru a obţine victoria PNL la alegeri.

Cristoiu: Cei mai buni votanţi PNL la alegerile parlamentare sunt morţii de COVID
Sursa foto: Antena 3
de Dan Gabor    |    29 Oct 2020   •   17:30

„Orban nu are realizări în sensul că sunt tot mai puţine infectări. Nu, Guvernul Orban are măreţe realizări în tot mai multe infectări şi în crearea condiţiilor pentru ca tot mai multe infectări să beneficieze de terapie intensivă şi, fireşte de cimitire. De ce? Păi să vă spun de ce. Cei mai buni votanţi pentru PNL pe 6 decembrie sunt morţii.

Deci dl. Klaus Iohannis avea chiar o anumită bucurie în ce spunea el, tot mai multe infectări şi tot mai multă terapie intensivă şi tot mai mulţi morţi înseamnă tot mai multe voturi”, susţineCristoiu, în „Jurnalul meu video”, de pe cristoiublog.ro.

Jurnalistul mai spune că PNL şi președintele Iohannis au ajutorul serviciilor secrete pentru a contabiliza voturile victimelor COVID, astfel încât liberalii să câştige alegerile parlamentare cu majoritate, iar şeful statului să aibă, în sfârşit, şi „Parlamentul meu”.

„Pentru că acuma ăia de la SRI, şi de la STS, şi de la SPP care pregătesc victoria zdrobitoare cu 58% a PNL (…) la ora actuală se pregătesc, se fac liste, zice Hellvig.

Mai dă unul din ăia morţi şi pe la PSD să nu pută, şi la USR. Dar, din 10 morţi, opt votează cu PNL. Deci dl. Klaus Iohannis ne-a anunţat.

Vor avea loc alegeri, în perspectiva alegerilor va creşte numărul de infectări, crescând numărul de infectări, va creşte numărul de oameni care vor ajunge în ultima fază, la terapie intensivă, şi vor fi tot mai mulţi morţi, şi dacă vor fi tot mai mulţi morţi, vor fi tot mai mulţi votanţi pentru PNL pentru a asigura majoritatea absolută a partidului meu, pentru ca Iohannis să aibă şi Parlamentul meu”, a mai spus Cristoiu.

Klaus Iohannis a recunoscut, miercuri, că este îngrijorat de numărul mare de persoane internate la ATI și de numărul ridicat de decese din cauza COVID-19.

„Pandemia nu se răspândește matematic. Pandemia se răspândește prin contact de la persoană la persoană. (...) Pe de alta parte știm cu toții că numărul de teste este diferit de la o zi la alta și în weekend, în mod natural, numărul de testări este ceva mai mic. De acolo apar alte fluctuații. Ceea ce mă îngrijorează este numărul de internări, numărul de persoane la terapie intensivă și, da, regretabil numărul de decese”, a declarat Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu COVID-19 Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close