Antena 3 CNN Politică CTP: Mircea Băsescu este el însuşi un interlop. Preşedintele nu are de ce să demisioneze

CTP: Mircea Băsescu este el însuşi un interlop. Preşedintele nu are de ce să demisioneze

CTP: Mircea Băsescu este el însuşi un interlop. Preşedintele nu are de ce să demisioneze
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    19 Iun 2014   •   23:27
Fratele preşedintelui Traian Băsescu este el însuşi un interlop, a comentat jurnalistul Cristian Tudor Popescu, joi, după ce Mircea Băsescu a fost reţinut în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă de către Bercea Mondial, însă acesta nu este motiv suficient pentru ca şeful statului să demisioneze, mai apreciază gazetarul.
 
"(Mircea Băsescu - n.r.) nu e căzut ca musca în lapte, Mircea Băsescu e el însuşi un inrerlop, tot comportamentul lui din ultimii ani, vă ma amintiţi când a ameninţat un jurnalist cu moartea... E o atitudine de interlop a domnului Mircea Băsescu. (...) Gravă este legătura apropiată a acestui individ (Bercea Mondial - n.r.) cu familia Băsescu", a spus Cristian Tudor Popescu, joi, într-o intervenţie telefonică la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.
 
În ceea ce-l priveşte pe preşedinte, CTP spune că, în acest caz, Traian Băsescu se ciocneşte de propria lui imagine, după ce în ultimii 10 ani a încercat să ne convingă de faptul că el ştie tot ce mişcă în ţară şi chiar în afară.
 
"În cazul lui Traian Băsescu, el se ciocneşte de propria lui imagine - el a încercat 10 ani să ne convingă pe toţi că ştie tot ce mişcă în ţara asta, şi chiar în afara ei, că nimic nu-l poate surprinde. Problema la care trebuie să răspundă domnul Băsescu este foarte clară: cum putem noi să ne imaginăm, după 10 ani în care acest om a vrut să treacă drept securistul omniscient al acestei ţări, cel care spunea: , cel care spunea ce nu ştia Omar Hayssam, cel care o ameninţa pe senatorul Firea că nu-şi mai găseşte soţul acasă, că sunt nişte probleme pe acolo, în parohia lui, cel care îi spunea lui Mircea Geoană: , cel care spunea că urmează dosare grele în Justiţie. Acest om, care a vrut să ne convingă pe noi toţi că el este stăpânul tuturor informaţiilor în ţara asta, că el bagă, de fapt, oamenii la puşcărie, se ciocneşte acum de propria-i imagine”, a punctat jurnalistul.
 
Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu ar trebui să demisioneze, după ce fratele său a fost reţinut, Cristian Tudor Popescu spune că "nu există datele din  punct de vedere juridic care să reclame demisia domnului Băsescu, nu există dovezi în legătură cu implicarea lui în vreun trafic de influenţă pentru eliberarea lui Bercea".
 
Referitor la acuzaţiile făcute astăzi de Bercea Mondial, din duba poliţiei, potrivit cărora în acest caz de şantaj ar fi implicate Laura Codruţa Kovesi şi Livia Stanciu, CTP apreciază că "acest scelerat (Bercea Mondial - n.r.) atacă din dubă poliţiai vârfurile Justiţiei din România".
 
"Nu am cum să speculez, pornind de la zbieretele, prin geamul dubei, ale acestui criminal arestat. Nu sunt nici nişte acuzaţii, sunt nişte ziceri ale acestui acuzat. E un atac scelerat al acestui individ", a punctat CTP.

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, a fost reţinut, joi seară, de procurorii anticorupţie, după ce a fost audiat în dosarul în care fiul lui Bercea Mondial îl acuză de trafic de influenţă.

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

×
Subiecte în articol: mircea basescu Subiectiv
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close