Antena 3 CNN Politică CUM și UNDE SE VOTEAZĂ la ALEGERILE UE. Află unde este secția ta de votare

CUM și UNDE SE VOTEAZĂ la ALEGERILE UE. Află unde este secția ta de votare

CUM și UNDE SE VOTEAZĂ la ALEGERILE UE. Află unde este secția ta de votare
26 Mai 2019   •   14:15

CUM SE VOTEAZĂ la ALEGERILE UE. După jumătate de zi de vot, dacă încă nu ați făcut acest pas, probabil vă și întrebați unde puteți vota. În România, alegerile europene au loc la data de 26 mai 2019. Dar tot în aceeași zi este programat și referendumul cu întrebări pe justiție.

Peste 23% dintre români au votat până la ora 14:00, iar restul cetățenilor care au vârsta de 18 ani, împliniți până în ziua de referință inclusiv, au dreptul de a vota și sunt așteptați la vot.

CUM și UNDE SE VOTEAZĂ la ALEGERILE UE. Alegătorii sunt arondați unei secții de votare, în funcție de domiciliu sau reședință. Puteți verifica ONLINE unde se află secția dumneavoastră de votare, pe Registrul Electoral, unde e nevoie doar de CNP și numele dvs de familie.

Totuși, votul la altă secție de votare este posibil. Alegătorii (români sau din alt stat membru) pot vota la orice altă secție de votare decât aceea unde sunt arondați, dacă în ziua votului se află în altă localitate decât cea de reședință. Președintele secției de votare trebuie sa-i înregistreze pe listele suplimentare de alegători.

Datele LIVE despre PREZENȚA la VOT le găsești pe Antena3.ro.

Tot pe Antena3.ro și LIVE VIDEO pe Antena 3, vei fi primul care află REZULTATELE LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE și REZULTATELE LA REFERENDUM. SINGURELE REZULTATE EXIT-POLL vor fi prezentate la Antena 3!

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close