Antena 3 Politică Dacian Cioloș a publicat lista cu prioritățile Guvernului

Dacian Cioloș a publicat lista cu prioritățile Guvernului

16 Ian 2016   •   00:26
Dacian Cioloș a publicat lista cu prioritățile Guvernului Foto:Agerpres

Reforma și transparența în administrația publică, derularea proiectelor de infrastructură de transport, dezvoltarea viziunii economice pe termen mediu și lung și eliminarea risipei sunt temele majore pe care își va concentra mandatul Guvernul, spune premierul Dacian Cioloș.

Șeful Executivului a scris, vineri, într-o postare pe Facebook, prioritățile Guvernului în 2016, arătând că intenționează să lase în urmă "ceva vizibil schimbat în bine".

"Temele majore pe care ne vom concentra pe durata mandatului se referă la domenii în care intenționăm să lăsăm în urmă ceva vizibil schimbat în bine, chiar dacă unele proiecte vor putea fi doar demarate: reforma și transparența în administrația publică, derularea proiectelor de infrastructură de transport cu accent pe transparența și calitatea procesului, dezvoltarea viziunii economice pe termen mediu și lung și eliminarea risipei, regândind rolul statului în economie, politicile sociale și combaterea sărăciei. Firește că domenii precum sănătatea, educația, cultura, absorbția fondurilor europene, agricultura, tineretul și sportul, mediul, energia și îmbunătățirea relațiilor externe ale României vor fi, de asemenea, tratate cu prioritate", a arătat Cioloș.

Potrivit acestuia, "succesul și mai ales perpetuarea acestor schimbări depind, într-adevăr, de performanță și de onestitatea clasei politice.'' ''Dar depind și de implicarea activă a societății, depășirea individualismului, a temerilor și a divizării care domnește, mai mult sau mai puțin vizibil, în societatea noastră", a adăugat el.

 

 
Prioritățile Guvernului în 2016Temele majore pe care ne vom concentra pe durata mandatului se referă la domenii în...

Posted by Dacian Ciolos on 15 Ianuarie 2016

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close