Antena 3 CNN Politică Dan Barna semnează pactul cu PSD, dar doar în anumite condiții

Dan Barna semnează pactul cu PSD, dar doar în anumite condiții

Dan Barna semnează pactul cu PSD, dar doar în anumite condiții
14 Sep 2019   •   12:18

Președintele USR, Dan Barna, a spus că USR ar semna pactul cu PSD ”pentru bunăstarea românilor”, doar dacă Viorica Dăncilă demisionează din funcția de prim-ministru, iar PSD semnează un pact politic pentru organizarea alegerilor anticipate.

”Ce i-am scris în această dimineață doamnei Dăncilă:

Stimată doamnă Prim-ministru Viorica Dăncilă,

Am luat act de propunerea pe care ne-ați adresat-o în spațiul public cu privire la semnarea unui pact pentru bunăstarea românilor.

Vă scriu pentru a vă transmite că Alianța USR PLUS se angajează să nu taie pensiile și salariile și să aducă bunăstare românilor.

Doar dacă dumneavoastră și PSD semnați pactul pentru anticipate și vă prezentați demisia din funcția de Prim-ministru al României, considerăm se vor crea premisele pentru a putea discuta despre un astfel de pact.

Dumneavoastră și Partidul Social Democrat ar trebui să dovediți responsabilitate și preocupare pentru situația României din prezent. Dacă sunteți, într-adevăr, preocupată pentru binele românilor, atunci aveți datoria să puneți capăt crizei politice actuale prin demisia dumneavoastră și a întregului guvern.

Alianța USR-PLUS își propune să guverneze respectând toate legile țării. Bunăstarea romanilor trebuie să crească, nu să scadă. Însă bunăstarea românilor poate fi atinsă doar eliminând, în primul rând, nedreptățile din sistem și înlăturând acele forțe politice care le-au creat. Ăsta e angajamentul nostru. Pactul nostru este cu cetățenii!”, scrie Dan Barna.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close