Antena 3 CNN Politică Dan Vîlceanu a depus jurământul pentru preluarea funcției de ministru al Finanțelor

Dan Vîlceanu a depus jurământul pentru preluarea funcției de ministru al Finanțelor

Dan Vîlceanu a depus jurământul pentru preluarea funcției de ministru al Finanțelor, în cadrul ceremoniei de la Palatul Cotroceni.

Dan Vîlceanu a depus jurământul pentru preluarea funcției de ministru al Finanțelor
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    18 Aug 2021   •   17:57

Ceremonia depunerii jurământului a fost una extrem de scurtă și atipică.

Klaus Iohannis a fost prezent, însă nu a ținut niciun discurs, așa cum obișnuia să facă în cadrul ceremoniilor de învestire în funcție.

”Jur să îmi dăruiesc toată puterea și priceperea pentru propășirea spirituală și materială a poporului român, să respect Constituția și legile țării, să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, a spus Dan Vîlceanu la ceremonia depunerii jurământului.

Decretul de numire a lui Dan Vîlceanu în funcţia de ministru al Finanţelor, pumlicat în Monitorul Oficial

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri, 18 august 2021, decretul de numire în funcția de ministru al Finanțelor a lui Dan Vîlceanu.

La data publicării prezentului decret în Monitorul Oficial al României, încetează efectele Decretului nr. 825/2021 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 676 din 8 iulie 2021, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

×
Subiecte în articol: Dan Vîlceanu Klaus Iohannis
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close