Antena 3 CNN Politică Dăncilă a fost fluierată și la Sărbătoarea borșului lipovenesc de la Jurilovca: "Eu le-am spus colegilor de partid să nu vorbească urât". Mesaj pentru Tăriceanu

Dăncilă a fost fluierată și la Sărbătoarea borșului lipovenesc de la Jurilovca: "Eu le-am spus colegilor de partid să nu vorbească urât". Mesaj pentru Tăriceanu

Dăncilă a fost fluierată și la Sărbătoarea borșului lipovenesc de la Jurilovca: "Eu le-am spus colegilor de partid să nu vorbească urât". Mesaj pentru Tăriceanu
01 Sep 2019   •   20:30

O politică civilizată are în vedere proiecte şi se face cu respect, a declarat duminică, la Jurilovca, premierul României, Viorica Dăncilă, care a răspuns astfel la unele fluierături care i s-au adresat atunci când a vizitat Sărbătoarea borşului lipovenesc. 

Citește și Viorica Dăncilă, huiduită la Constanța. Reacția premierului: „Nu acesta este poporul român”

"Oamenii au opţiuni politice diferite şi ştim că la noi politicul şi-a pus amprenta foarte tare în ultima perioadă. Este opinia dumnealor. Eu tuturor membrilor de partid, tuturor social-democraţilor le-am spus că nu este oportun să fluiere, să vorbească urât. Cred că o politică civilizată este o politică care se face pe proiecte, pe respect, pentru că respectul impune respect", a afirmat Viorica Dăncilă. 

Întrebată de jurnalişti despre agenda zilei de luni, premierul României a anunţat că se va întâlni cu reprezentanţii PSD din Camera Deputaţilor şi Senat, precum şi cu cei ai minorităţilor. 

"Mă voi întâlni şi cu UDMR. Încă nu am antamat o discuţie", a mai spus Dăncilă. 

Referindu-se la postarea de pe o reţea de socializare a liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, prin care i se sugerează să nu mai încerce să atragă reprezentanţi ALDE de partea PSD, Dăncilă a menţionat: "Este libertate de exprimare. Poate fiecare să creadă ce vrea. Vom vedea rezultatul". 

Viorica Dăncilă a vizitat duminică seara Sărbătoarea borşului lipovenesc din Jurilovca şi a apreciat iniţiativa primăriei comunei privind organizarea acestui eveniment. 

"Vreau să-l felicit pe domnul primar pentru această iniţiativă. Ştiu că e a doua ediţie şi că se bucură de succes. Sunt apropiată de zona aceasta, îmi place foarte mult borşul de peşte, obiceiurile din această zonă şi cred că nu sunt doar eu cea care preferă asemenea evenimente. Văd că aici sunt cetăţeni din toate zonele ţării", a mai spus Dăncilă. 

În timpul vizitei din Jurilovca, premierul Dăncilă a făcut şi fotografii cu unele persoane care au felicitat-o şi au încurajat-o. 

Sărbătoarea borşului lipovenesc a început sâmbătă, cu recitaluri ale ansamblurilor folclorice din judeţul Tulcea şi cu recitalurile susţinute de Georgiana Maria Chiriţă şi Lidia Buble. Duminică, ansamblurilor din judeţul Tulcea li s-au alăturat cele din Constanţa, pe scena din mini-port susţinând recitaluri Valentin Sanfira, Radu Captari şi Andra. 

Primăria comunei a anunţat că pregăteşte peste 30.000 de porţii de borş de peşte şi că pentru trei asemenea sărbători autoritatea locală a reuşit să obţină 210.000 euro. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close