Antena 3 CNN Politică De ce a ajuns noul Cod penal motiv de scandal? Florin Iordache (PSD): Lipsa de comunicare

De ce a ajuns noul Cod penal motiv de scandal? Florin Iordache (PSD): Lipsa de comunicare

De ce a ajuns noul Cod penal motiv de scandal? Florin Iordache (PSD): Lipsa de comunicare
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    12 Dec 2013   •   19:17

Modificările aduse noului Cod penal au ajuns motiv de mare scandal din cauza lipsei de comunicare, este de părere juristul Florin Iordache, deputat PSD.

 
Întrebat cum s-a ajuns în această situaţie din cauza Codului penal, având în vedere că s-au sesizat şi autorităţile internaţionale, juristul a răspuns:
 
"O foarte mare lipsă de comunicare. Adevărata comunicare s-a făcut după ce preşedintele Traian Băsescu şi alţi lideri marcanţi au ieşit şi au avut o serie de declaraţii. Din punctul meu de vedere, a fost greşeală de comunicare, în primul rândd USL a susţinut aceste modificări.
 
Între parlamenatri şi dvs, şi opinia publică a fost o greşeală de comunicare, de asta s-a ajuns aici", a spus Florin Iordache, deputat PSD, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
În concluzie, juristul PSD spune că forma legii a fost proastă, dar fondul problemei este bun.
 
Întrebat de ce s-a lucrat noaptea la aceste modificări la Codul penal, Florin Iordache a răspuns: "pentru că atunci era program de lucru".

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege prin care preşedintele şi parlamentarii sunt scoşi din categoria funcţionarilor publici prevăzută în Codul Penal.

 

×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close