Antena 3 CNN Politică De cine ascultă Ponta. Premierul a mărturisit că are trei sfătuitori de la care vrea să înveţe

De cine ascultă Ponta. Premierul a mărturisit că are trei sfătuitori de la care vrea să înveţe

De cine ascultă Ponta. Premierul a mărturisit că are trei sfătuitori de la care vrea să înveţe
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    28 Aug 2013   •   11:35

Mugur Isărescu, Adrian Năstase şi Călin Popescu-Tăriceanu sunt cei trei premieri cu care se sfătuieşte Victor Ponta, a spus miercuri prim-ministrul, care a explicat că îi apreciază pe cei trei atât ca oameni, dar şi pentru experienţa lor "pozitivă".

"Eu mă sfătuiesc de obicei cu trei prim-miniştri: cu domnul Isărescu, domnul Năstase şi cu domnul Tăriceanu, pe care îi apreciez şi ca oameni şi, în primul rând, experienţa lor pozitivă. În vremea guvernelor celor trei, România a mers în direcţia bună", a mărturisit Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Drept urmare, şeful Executivului îşi propune să înveţe de la cei trei foşti demnitari, astfel încât să ajungă un premier "bun".

"Toate lucrurile pe care care le spun cei trei, inclusiv domnul Tăriceanu, le iau foarte în serios în mare parte aşa se şi întâmplă. Nu am de făcut decât să învăţ de la cei trei prim-miniştri ai României, să încerc şi eu să fiu un prim-ministru bun", a afirmat şeful Guvernului, referindu-se la declaraţiile liberalului Călin Popescu-Tăriceanu despre activitatea premierului Victor Ponta.

Fostul prim-ministru liberal Călin Popescu-Tăriceanu afirma recent că premierul Victor Ponta "face cam mult treaba altora" şi susţinea că ar trebui să îi lase pe miniştri să îşi asume propriile responsabilităţi.


×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close