Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Mă consider o persoană cinstită. Eu nu am furat nimic

Liviu Dragnea: Mă consider o persoană cinstită. Eu nu am furat nimic

Liviu Dragnea: Mă consider o persoană cinstită. Eu nu am furat nimic
06 Feb 2017   •   12:43

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că se consideră 'o persoană foarte cinstită,  condamnată pe marginea unui dosar politic'.

'Mă consider o persoană foarte cinstită, o persoană care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic iniţiat de un procuror care şi-a uzurpat calităţile oficiale şi care, la ora asta, eu, cel condamnat, nu are hotărârea care să îi spună de ce a fost condamnat. Dacă vi se pare normal ca după zece luni un om în România să nu ştie pentru ce a fost condamnat, pe de o parte, pe de altă parte, o hotărâre incompletă la care lipseşte expunerea şi motivarea. Codul de procedură penală spune, practic, că acea hotărâre nu există', a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.
 
Şeful Camerei Deputaţilor a adăugat că el nu a furat nimic.

'Şi ca să închei: eu nu am furat nimic. Eu am fost trimis în judecată, aduceţi-vă aminte, acelaşi scandal şi aceiaşi presiune şi manipulare îngrozitoare din 2012, când se spunea că eu am furat 2 milioane de voturi. Şi acum le caută. O să văd dacă le găsesc pe undeva, în condiţiile în care am fost trimis în judecată pentru ceva şi am fost condamnat pentru altceva. În primă instanţă. În a doua instanţă, nu am reuşit să aflu de ce', a susţinut liderul PSD.

Citiți și: Liviu Dragnea: „Grupurile reunite și-au arătat susținerea pentru Guvern. Nu avem emoții la moțiune”

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea PSD
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close