Antena 3 CNN Politică Dragnea și-ar putea face partid. Marcel Ciolacu: ”A fost o discuție între colegi”

Dragnea și-ar putea face partid. Marcel Ciolacu: ”A fost o discuție între colegi”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că a discutat cu colegii despre faptul că Liviu Dragnea îşi va face un partid politic.

Dragnea și-ar putea face partid. Marcel Ciolacu: ”A fost o discuție între colegi”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    30 Aug 2021   •   17:11

„A fost o discuţie între colegi că ar exista această posibilitate”, a declarat Ciolacu, întrebat dacă a discutat în cadrul Consiliului Politic Naţional al formaţiunii despre faptul că Liviu Dragnea îşi face propriul partid.

Mai mult, Ciolacu a susținut că Dragnea nu va rupe din filialele PSD: „Este exclusă această posibilitate.”

Marcel Ciolacu: ”Vom depune moțiunea de cenzură când vom avea toate cele 234 de voturi!”

Liderul PSD a anunțat că social-democrații vor depune moțiunea de cenzură împotriva lui Florin Cîțu în momentul în care vor avea toate cele 234 de voturi necesare pentru ca aceasta să treacă.

”Domnul prim-ministru Cîțu ar fi trebuit să fie plecat de cel puțin o săptămână din fruntea Guvernului României. Ori prin demisie, cum ar fi făcut orice om responsabil de stat, ori să i se ceară demisia de către cel care l-a susținut prim-ministru al României, de către cel care și-a dorit această coaliție a pierzătorilor, dl. Klaus Iohannis. 

Motivele principale sunt explozia prețurilor, gestionarea dezastruoasă a campaniei de vaccinare, dar și faptul că avem un prim-ministru penal condamnat și țepar dovedit, în urma documentelor pe care le-am citit cu toții. Din punctul nostru de vedere s-a ajuns prea departe. Am înghețat veniturile românilor, atât în zona privată cât și publică, am înghețat și salarii și alocații pensii. Și pe de altă parte avem cea mai mare explozie de prețuri din ultimii 30 de ani. 

Am decis în unanimitate de voturi că vom depune moțiunea de cenzură când vom avea cele 234 de voturi necesare să treacă această moțiune. Ca să fiu foarte clar, în acest moment, partea de Opoziție a Parlamentului are 204 voturi” a anunțat Marcel Ciolacu în urmă cu scurtă vreme. 
 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close