Antena 3 CNN Politică Dragnea: Să nu luăm în râs dezvăluirile lui Ghiță. Au fost foarte multe presiuni ca PSD să nu preia guvernarea

Dragnea: Să nu luăm în râs dezvăluirile lui Ghiță. Au fost foarte multe presiuni ca PSD să nu preia guvernarea

Dragnea: Să nu luăm în râs dezvăluirile lui Ghiță. Au fost foarte multe presiuni ca PSD să nu preia guvernarea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    28 Dec 2016   •   14:30

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, că nu trebuie luate în râs declarațiile lui Sebastian Ghiță, patronul România TV care miercuri a transmis un mesaj în care o atacă pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

”Să nu luăm în râs dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiță. Au fost foarte multe presiuni ca PSD să nu preia guvernarea”, a declarat șeful PSD, miercuri, vorbind și de ”forțe ale răului”.

”Suntem ca la loz în plic cu instalarea Guvernului”, a adăugat Dragnea.

Sebastian Ghiță a atacat-o din nou miercuri pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și a povestit cum a cunoscut-o pe cea care este procurorul-șef al României, într-un mesaj transmis la România TV.

De asemenea, în debutul înregistrării, Ghiţă spune că, dacă aceasta va rula, înseamnă că ”lucrurile nu mai sunt bine deloc şi că niciun argument şi nicio raţiune” nu îl vor mai putea face să tacă.

”Se încearcă, s-a încercat deja şi poate că se va reuşi zdrobirea voinţei românilor şi întoarcerea votului pe care aceştia l-au dat masiv în favoarea dezvoltării, a unor salarii şi pensii decente, în favoarea unor oameni care să construiască şi să dezvolte România. DNA este instrumentul folosit de mai marii zilei şi de către interesele străine pentru a zdrobi votul românilor. Liviu Dragnea, cel care conduce PSD şi care a asigurat victoria acestui partid în alegeri alături de aliaţii săi, a fost tot timpul campaniei electorale şantajat şi ameninţat. A fost şantajat şi ameninţat şi presat să nu devină prim-ministru”, a spus Ghiță.

”Mi s-a spus că dacă fac denunțuri împotriva lui Dragnea o să scap. Au încercat și acum doi ani cu Ponta. Mi s-a spus că dacă știu ceva despre familia lui Dragnea, oameni pe care îi cunosc de mai mult de 15 ani, atunci îmi vor lăsa mie familia în pace. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA, îl vor aresta pe fratele meu, prieteni și am să mă întâlnesc cu toți la închisoare, iar prețul era un denunț împotriva lui Dragnea ca să îl blochez să mai fie prim ministru”, a adăugat Sebastian Ghiță.

Citiți și Sebastian Ghiță, înregistrare video după dispariție. Acuzații dure la adresa Laurei Codruța Kovesi

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Sebastian Ghita
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close